pondělí 19. září 2016

Bedřichovský víkend

Hory máme moc rádi. Na začátku září jezdíme už několik let s kamarády do Bedřichova. My jsme teď chvilku vynechali, s o to větším nadšením jsme se letos zúčastnili expedice Hraničná. Nutno podotknout, že s dětmi má tato expedice úplně jiný rozměr :-) Utekli jsme z horkého města a užívali si horského vzduchu a chládku :-)

Sobota patřila výšlapu na Královku, naplánovaných 7 km je pro děti celodenní túra. Cestou nahoru nás mile překvapí dřevěné sochy zvířátek, každých 50 metrů. Děti kopec vyběhnou, ani neví jak :-) Restaurace Královka prošla rekonstrukcí a moc jí to prospělo. Výborná kuchyně a před restaurací opravdu nádherné hřiště. Strávili jsme tam 2 hodiny a děti nechtěly jít pryč.





V Bedřichově jsme si dali kafíčko a zákusek v cukrárně a otestovali další dvě hřiště. Děti padly únavou v 8 hodin a rodiče chvilku po nich :-)




Největší zábavu však klukům poskytla terasa chalupy a dřevo do krbu, které pro ně bylo nejlepší hračkou a vystačili si s ním celé nedělní dopoledne. Dětem stačí ke štěstí strašně málo, mnohem méně, než si my dospělí často myslíme.

Na Hraničnou zase za rok, do Bedřichova určitě dříve, nejpozději v zimě na lyže :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat